Se pare că CTP este dușmanul popoului

Din Bulă venim și-n inconsecvență ne ducem. CTP a fost exclus din asociația ”Prietenii Popoului” în urma unor dezvăluiri de presă care au arătat că, nu cu mult timp în urmă, CTP a scris și publicat texte considerate incompatibile cu calitatea de prieten al popoului. În acele texte, CTP asocia prietenia dintre prietenii popoului, cu pasiuni deviante, ca zoofilia și necrofilia.

„Nu numai ca pederaștii și lesbienele trebuie lăsați în legea lor, să se pipăie și să se lingă în văzul lumii, dar trebuie să fim democrați și toleranți până la capăt, nu pe porțiuni. Mai sunt și alte minorități sexuale care suferă din pricină că nu sunt înțelese de societate. Necrofilii, de exemplu, cei care fac amor cu cadavre, ei cum să-și trăiască pasiunea vieții când nu au acces neîngrădit în cimitire? Ca să nu mai vorbim de morgă, unde se irosește atâta prospătura. Apoi zoofilii, dedicați animalelor, care-și au și ei câte o Claudia Schiffer cu uger de nota 10 sau un măgăruș pe post de Antonio Banderas. S-a gândit cineva că, odată cu dezastrul din zootehnia românească, zoofililor li se reduc posibilitățile de a avea o relație? Ce, ei nu sunt oameni?” scria CTP.

CTP fusese admis în asociația ”Prietenii Popoului” în urma unui text în care scria ”homosexualitatea nu e imorală. Nu vorbim de pedofilie sau de deviația sexuală cu violență, care au latură penală. Dar iubirea între două persoane de același sex nu e imorală”. Însă, după ce ”Prietenii Popoului” au descoperit textul scris anterior, au reconsiderat textul scris posterior, și l-au exclus pe CTP din asociație.

În acest moment, asociația ”Dușmanii Popoului” iau în considerare admiterea lui CTP în asociația lor, la recomandarea asociației familiale ”Poziția Tradițională”, dar asta numai dacă asociația non-familială ”PAC – Poziții Alternative & Contradictorii” nu va fi mai rapidă și nu revendica ea de la CTP, atât calitatea, cât și membrul, atât cât a mai rămas din ele.

BULĂ | Marcă românească de tradiție și defulare

bulaseintoarce.ro

Mai citește și...